Mer av nazisternas propaganda metoder rullar på i svenska media

I den här artikeln analyserar vi Expressens senaste propaganda och rasist artikel om Kina.

—Blir bananskal också förbjudna i Kina nu?
https://www.expressen.se/kronikorer/mats-larsson/blir-bananskal-ocksa-forbjudna-i-kina-nu/

Min åsikt, lögnare och Yankee propagandister. Journalisten Julius Streicher på Der Stürmer i Nazityskland kunde inte ha gjort ett bättre rasistisk artikel än denna.

”Nalle Puh är bannlyst sedan länge i Kina.” Säger Expressen.

Lögn. Nalle Puh är inte alls bannlyst i Kina, och kolla gärna själv. Det heter ”Winnie the Pooh” och skrivs 维尼熊 på kinesiska.

Gå till Kinas bildsökning https://image.baidu.com/ och kopiera in det, och ni får mängder av bilder på Nalle Puh. Knappas bannlyst alltså.

Vad som inte är tillåtet eller acceptabelt i Kina är vad som är liknande den svenska lagstiftningen HMF, ingen får förlöjliga, förfölja och sprida falska rykte eller grova rasistiska artiklar som denna, men uppenbart är det helt tillåtet i diktaturen Sverige. Åtminstone om man kallar sig journalist. Expressen är ju det talande exemplet. Om man använder Nalle Puh som verktyg är inte intressant.

”Censuren” på Kinas internet består i att man rensar ut spåren efter CIAs massiva troll armé. Kina har inte den intensiva censur som USA, och Sverige, har. Bara läs om Twitter.

Inte heller finns det något pyrande missnöje eller protester i Kina. Kina är folkstyrt, men om folket inte signalerar till styret hur dom vill ha det, då kan ju styret, regeringen, inte genomföra folkviljan. Det är det som pågår i Kina, inte västerländska ”protester”. När regeringen omedelbart reagerade på signalerna upphörde signalerna av sig självt.

Jag är ju själv på plats mitt i händelserna, och inte har jag märkt några stora protester. Ingen annan heller. Det är helt enkelt en fabrikation, även om några enstaka galningar och idioter sprungit omkring och skrikit på gatan.

I Kinas samhälle behöver vi inte gömma oss som under regimer som den svenska. Kinas Great Firewall har till uppgift att stoppa främst amerikanskt spioneri och intrång, nästan alla i Kina har VPN idag för att fritt och utan att bli övervakade av USA kunna använda internet.

Företag i Kina har inga censuravdelningar, som svenska media har.

Någon massaker har heller aldrig inträffat på Tiananmen, det är bara USAs någonsin mest framgångsrika propaganda succé. Det finns ju rätt gott om vittnen, och jag har själv träffat många genom åren.

”Xi Jinping har alltid fruktat den typ av folkliga uppror” skriver Expressen och det är helt sant, och det gäller alla på alla nivåer i maktställning. HuJintao varnade många gånger för om makthavare i Kina inte följer folkviljan, är en ny revolution fullt möjlig. Kina är annorlunda än det kuvade, hårt indoktrinerade, övervakade och kontrollerade folket i Sverige. Den personliga friheten i Kina är enorm, jämfört med ”väst” och Sverige.

Kinas riktade system med vaccinationer och att begränsa smittan har räddat 4.5 miljoner liv, jämfört med USA och ”väst”. Det är verkligen något att vara stolt över, och därför åtnjuter regeringen 98% folkstöd i Kina. Senaste mätningen jag sett.

I Kina behöver vi inte heller stå ut med den intensiva massövervakning som ni i USA kontrollerade Sverige måste leva med. I ett avseende har covid framgångarna i Kina betytt en braksuccé även i Sverige. Yankee propagandan som intensivt matas ut i svenska media som Expressen. Nazisterna hade inte kunnat göra ett bättre lögn och rasist-jobb i det forna Nazityskland.

Får även Expressens skribenter betalt av CIA för att sprida falska rykten? Det är ju välkänt att CIA betalar rena fantasisummor för falska vittnesmål och falsk ryktesspridning.

Lars Bern har beskrivit det bra här.

—Lars Bern: Väst är en oligarki – där media sprider en falsk verklighetsbild

Lars Bern: Väst är en oligarki – där media sprider en falsk verklighetsbild

Borde inte svenska journalister tänka sig bättre för vad dom skriver, med tanke på domarna mot nazistiska journalister i Nürnberg rättegången 1945. Själv är jag övertygat om att vi kommer att få en ny Nürnberg rättegång, men denna gång kommer den inte att ledas av USA, utan Kina och Ryssland.

Signaturen KWANG
På plats händelsernas centrum i Kina

P.S Idag när jag skulle skriva ett genmäle och kommentar till Expressens senaste rasistiska propaganda artikel om Kina kände jag anledning att kolla runt lite på webben vad som skrivs om den förfalskade massakern på Tiananmen. Man blir rent av förbluffad, för att inte säga skrämd, av den alltmer omfattande USA propagandan och hur intensiv den har blivit. CIA måste ha anställt hundratals webb-troll för att genomföra den. Den slår nazisternas historiska propaganda med ljusår, och svenska MSM och Public Service media ingår uppenbarligen numera oblygt i USAs propagandamaskin. Det är rent otroligt hur nervös och desperat den falnande USA hegemonen verkligen är. Fråga är, hur många tror verkligen på propaganda floden, som uppenbarligen får allt mindre verklighetsanknytning. Utvecklingen känns rent ut farlig i historiskt ljus.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.